fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kruiskamplaan 195

€ 1.150.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Unieke vrijstaande villa aan open vaarwater

We hebben weer een parel te pakken! Parkeer op je eigen oprit en betreed deze prachtige villa. Gelegen aan de Kruiskamplaan, verwelkomt het je met zijn indrukwekkende woonoppervlakte en legio aan mogelijkheden. Een bekende uitspraak in het vastgoed is: 'locatie, locatie, locatie' nou dat is hier met recht van toepassing. Dé perfecte ligging aan open water in combinatie met het weidse panorama schilderij uitzicht. Je kijkt precies onder alle karakteristieke bruggetjes van Assum door en achterliggende landerijen. Wij zijn alvast erg enthousiast, want deze woning biedt een ongeëvenaard gevoel van vrijheid en rust. Maak snel een afspraak en we laten je de woning graag in het echt zien!

Indeling begane grond; een warm welkom dankzij de royale entree met een prachtige trapopgang naar de eerste verdieping, ook is het luxe en ruime toilet hier gesitueerd. In het midden van de woning bevindt zich een veelzijdige ruimte, die dienst kan doen als werkkamer, praktijk of slaapkamer met aangrenzend een bijkeuken die gemakkelijk omgetoverd kan worden tot een (2e) badkamer. Desgewenst een ideale voorbereiding voor de toekomst, hetzij een samengesteld gezin!

De U-vormige woonkamer, voorzien van een gezellige openhaard en plavuizen, straalt ruimte en licht uit. Aan de voorzijde bevindt zich de open hoekkeuken, compleet met een barretje en diverse inbouwapparatuur. De keuken biedt voldoende ruimte om gezellig met een groot gezelschap te tafelen. Middels de openslaande deuren in de woonkamer stap je de prachtig onderhouden achtertuin in. Hier is echt met liefde getuinierd. Zowel buitenom als binnen is de woning erg goed verzorgd en opvallend keurig bewoond.

De inpandige garage met openslaande deuren aan de voorzijde biedt niet alleen ruimte voor het parkeren van een auto, maar ook handige opslagmogelijkheden voor genoeg fietsen en andere benodigdheden! Toegang tot de achtertuin is mogelijk via loopdeuren aan de zijkant en achterkant.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier zeer goed bemeten slaapkamers en een nette badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. Via de vlizotrap bereik je de giga zolder, waar de CV-ketel staat opgesteld en ruim voldoende opbergruimte beschikbaar is. Niet alleen koffers en kerstspullen maar ook de complete camping en ski benodigdheden kun je hier stallen dus kom maar door. Wanneer je, ondanks de al riante woonoppervlakte, toch behoefte hebt aan nog meer woonruimte dan kun je een vaste trap creëren, want hier passen met gemak nog extra kamers.

De prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin, met zijn schitterende uitzicht, vormt de kroon op de woning. Met diverse zitplekjes in de tuin heb je altijd de keuze tussen zon en schaduw. Aan het water, op de vlonder, bevindt zich een fraaie overkapping die volledig gesloten kan worden, zodat je zelfs op winderige dagen ongestoord van het buitenleven kunt genieten. De bewoners hebben een pompsysteem met sproei-installatie laten aanleggen, waardoor de hele tuin automatisch wordt besproeid. Het pompsysteem is twee jaar geleden nog vernieuwd. Een leuk detail is ook de waterval die richting de sloot stroomt. Voor kano of sloep liefhebbers; vanaf de woning vaar je zonder moeite door naar De Woude, Alkmaar of Zaandam. De kop zei het al, we hebben weer een parel te pakken!

Met werken aan huis en/of gelijkvloers wonen als optie hetzij de mogelijkheid om een vaste trap naar de tweede verdieping te creëren voor extra leefruimte, biedt deze villa een flexibele lay-out die zich aanpast aan al je behoeftes.

Bijzonderheden:
- Ruime oprit;
- Op fietsafstand van Castricum aan Zee;
- Kindvriendelijke wijk op loopafstand van basisschool De Kornak;
- Loopafstand Albert Heijn en NS-station;
- Energielabel B, zonnepanelen mogelijk om een A te bereiken;
- Ruime inpandige garage;
- Vrij uitzicht;
- Luxe pannendak;
- Mega dakkapel;
- Sproeisysteem in de gehele tuin;
- Luxe overkapping aan het water;
- Aan open vaarwater gelegen;
- Nabij uitvalswegen, binnen 3 minuten rijdt je op de A9.

Interesse in deze villa? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kruiskamplaan 195 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.150.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Onder_bod

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2007

Woonoppervlakte:

201 m2

Perceeloppervlakte:

585 m2

Inhoud:

810 m3